Rengøringstips – få dem her

Få de bedste, nemmeste, billigste og mest holdbare rengøringstips hos NanoCover. På den måde kommer din rengøring til at batte mere – og vi lover: Det tager ikke længere tid. Læs med her, og oplev snart en mere effektiv rengøring.

 

Hvordan kan du forkorte din rengøring?

De fleste os af vil gerne have, at rengøringen kan overstås hurtigt – men samtidig skal den også være effektiv. Det kræver derfor, at du sætter dig ind i din rengøring, hvis du gerne vil holde hjemmet rent og kun bruge den halve tid på at ordne det. Men det kan lade sig gøre!


En god start er at give dine mange overflader i din bolig en imprægneringsrunde, så de er beskyttet godt mod snavs og skidt. Prøv eksempelvis at bruge et af NanoCovers mange produkter, som giver dig en effektiv rengøring. Her er både imprægnering til fliser, læder, tekstiler, murværk, glas og meget andet. Og efter du har imprægneret overfladen med nanopartiklerne, hjælper vores produkter dig med at gøre op med de tidskrævende rengøringstjanser i hverdagen. Nanopartikerne lægger sig nemlig som en hinde på overfladen, og holder alverdens snavs væk. Så skal du blot tørre over med en tør eller fugtig klud i ny og næ. Nemmere bliver det ikke.

 

rengøringstips

 

Tips til en renere bolig – generelt

Det er de små ting, som gør forskellen i hverdagen. Derfor kræver det heller ikke, at du skal ændre meget i forbindelse med din rengøring. Vi har i stedet opstillet nogle spørgsmål til inspiration, som du kan bruge for at vedligeholde rengøringen.

Vores Bacoban produkt er et yderst effektivt rengøringsprodukt, som er godt at bruge inden en behandling. 


  • Står du klar med eddike?

Hvis du altid tyer til eddike, når kalken melder sig, så bør du stoppe op. Det er altid bedre at bruge velegnede midler til at fjerne kalk med. Prøv for eksempel NanoCovers bad- og flisesæt, der fjerner kalk nemt og hurtigt. For er dit liv ikke for kort til, at bruge det for lang tid på kalkfjerning?

 

  • Overdoserer du rengøringsmidlet?

Selvom du gerne vil have rene resultater, så hjælper det aldrig at overdosere. Hvis du eksempelvis bruger for meget af din Universal Rengøring, kan du risikere at efterlade en fedtet sæbelag, som gør dit bord, din hylde eller andre overflade triste at se på og efterfølgende kræver ekstra rengøring.


  • Holder eller gør du rent?

Det sparer dig for en masse tid, hvis du sørger for at holde rent i hverdagen – i stedet for at gøre rent en gang imellem. Tag rengøring gradvis – så kan du helt undgå det store og tidskrævende hovedrengøringsforløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.