Om NanoCover

NanoCover er en del af Nanobiz ApS, som beskæftiger sig med distribution, salg og udvikling af NanoCover til overfladebehandling. NanoCovers produkter er udviklet og produceret ved hjælp af de nyeste og mest avancerede nanoteknologier.

Hos NanoCover finder du Danmarks suverænt største udvalg af nanoprodukter. Vores produkter gør den daglige rengøring meget lettere, og du får ikke behov for at bruge rengøringsmidler på samme måde, som du er vant til. Vores nanoprodukter forsegler og imprægnerer nemlig overflader, og danner dermed et beskyttende og usynligt skjold. Dette skjold bidrager til at holde overflader renere i længere tid, da det modvirker snavs, bakterier og andre partikler, men ikke ønsker på sin overflade. Nanoprodukterne har en lang holdbarhed, før behandling igen er påkrævet. Den lange holdbarhed bidrager til, at du anvender færre rengøringsprodukter end normalt, og du skåner dermed miljøet. I vores store udvalg har vi produkter til at beskytte stort set alle overflader, så vi kan dække alle vores kunders behov.

NanoCover fungerer som webshop og sælges kun på vores egen hjemmeside.

Det er vores mål at gøre nanoteknologien kendt i hverdagen, så flere kan få glæde af dens mange fordele.

Nano kommer fra det græske ord “nanos”, som betyder dværg. Nano har derfor betydning af noget meget småt. En nanometer (nm) er 10-9 meter, eller en milliontedel af en millimeter, svarende til en tykkelse der er 100.000 gange mindre end tykkelsen af et hår. Grundlæggende for vores produkter er, at NanoCover beskytter et givent objekt med en tyndt og usynligt lag, som ikke ses på overflader.

Det kunne f.eks. være dine alufælge, din forrude, din båd, din sofa eller din husmur. NanoCover sikrer dine ting, ikke bare mod skidt og smuds, men fungerer også til lettere og hurtigere rengøring.

Når du anvender NanoCover, forsegler produktet den overflade, som du ønsker at beskytte. Produktet lægger en usynlig hinde som gør, at overfladen bliver utrolig let at vaske og tørre af.

Forbilledet til NanoCovers produkter er naturen. Lotusblomstens blade har en overflade, som hverken tager imod vand eller snavs. Gennem elektronmikroskop kan man se, at overfladen ikke er glat, men består af en uendelig mængde små spidser, som er arrangeret meget omhyggeligt og ensartet. Størrelsen på disse spidser er så mikroskopisk, at en vanddråbe ikke kan flyde ud. I stedet betyder overfladespændingen i vandet, at det danner en perle som let triller af – et fænomen der betegnes som lotuseffekten.