Sammen med vores kunder vil vi i NanoCover bygge et bæredygtigt vandprojekt, “Projekt NanoCare”, som skal sikre rent drikkevand til en hel landsby.

Når man køber vores produkter, bliver man en del af Projekt NanoCare. Der vil ikke være ekstraomkostninger for vores kunder. Vi tager en procentdel af hvert salg, som vi får gennem vores produkter og på den måde finansieres projektet.

NanoCover er stolte og glade for dette tiltag – vi synes, at det er en fantastisk ting at udføre sideløbende sammen med alle vores kunder, som støtter os.

I samarbejde med organisationen Charity: Water – vil vi komme i mål med Projekt NanoCare. De har stor erfaring på området og bruger 100% af pengene til at bygge vandsystemet. Ingen donationer går til løn eller administration. Derfor faldt vort valg på denne organisation.

Charity: Water og deres lokale partnere lader vi vurdere, hvilket område vores donation gavner bedst.

Rent vand kan ændre alt.

Sundhed

Sygdomme fra forurenet vand dræber flere mennesker hvert år end alle former for vold – herunder også krige. 43% af disse dødsfald er børn under fem år. Adgang til rent vand og grundlæggende sanitet kan redde omkring 16.000 menneskeliv hver uge.

Uddannelse

Rent vand hjælper med at holde børnene i skole, især piger.

Mindre tid til at samle vand betyder mere tid i klassen. Rent vand og ordentlige toiletter i skolen betyder for eksempel: at teenagepiger ikke behøver at blive hjemme i en uge hver måned.

Kvinder

Når en landsby får vand, får kvinder og piger deres liv tilbage. De starter forretninger, forbedrer deres hjem og tager ansvar for deres egne fremtidssituationer.

Tid

I Afrika alene bruger kvinder 40 milliarder timer om året på at skaffe vand. Adgang til rent vand giver samfundet mere tid til at dyrke landbruget, tjene en indkomst og gå i skole – som er med til at bekæmpe fattigdom.

En god nyhed er, at 1,4 milliarder mennesker siden år 2000 har fået adgang til rent drikkevand – nu mangler vi 663 millioner mennesker. Udviklingen går altså den rigtige vej!