Guide: Rengøring af badeforhæng

Vand, kalk og sæberester kan gøre dit badeforhæng snavset og fylde det med alt fra meldug til skimmelsvamp. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan du skal gå til rengøringen af dit badeforhæng, så du kan holde alt snavset på afstand. Læs NanoCovers guide her, og få et flot, rent badeforhæng på ingen tid. 

Rengøring af badeforhæng – starter du rigtigt?

Når det kommer til badeforhæng og snavset derpå, så er det oftest den nederste del af stoffet, som bliver angrebet mest. Derfor er det godt at starte dér. Prøv derfor at tage et kig på bunden af badeforhænget: Er det for langt? Hvis dit badeforhæng er for langt, er der større risiko for, at det får fugt og dermed skimmelsvamp.

 

 

Inden du tyr til skrappe rengøringsmidler og knofedt, så kan du også med fordel tage et kig på dine rengøringsrutiner i forbindelse med badeforhænget. Det er nemlig en god ide at vaske forhænget jævnligt, så snavset ikke får lov til at trives og give en bakterieopblomstring. Og har du nogle håndklæder, der trænger til vask? Så kan du lige så godt vaske dem sammen med forhænget, da det hjælper med at få bakterierne bedre ud af badeforhænget. 

Tre gode tips, når du skal vaske dit badeforhæng

  • Læg badeforhænget i blød inden vask.
  1. Påfør lidt rodalon, hvis dit forhæng er jordslået, og brug eddike, hvis det i stedet er angrebet af kalk. Lad badeforhænget virke med rengøringsmidlet i halvanden eller to timer, inden du vasker det.
  2. Hæng badeforhænget op efter vask – ventilation og luft bekæmper skimmelsvamp

Hold rent med NanoCover

Hos NanoCover kan du finde flere forskellige produkter, der forhindrer både skimmelsvamp og kalk i at brede sig på diverse overflader. Du kan blandt andet bruge vores A/C Cleaner, der forhindrer bakterier, mug og svampe i at sætte sig fast i udluftningen. Eller hvad med vores Tekstil + Læder, der beskytte badeforhænget, når det er rent og tørt? Vi har også et bad- og flisesæt, der imprægnerer brusekabinen, så kalken ikke sætter sig i hele brusenichen. Så skal du blot gøre forarbejdet med badeforhænget og tørre resten af boligens overfladerne af i ny og næ. Og husk: Med NanoCover kan dine overflade holde sig rene i op til et år eller to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.