Guide: Hvad er microfiberklude?

Hos NanoCover kan du købe gode microfiberklude, der både kan bruges med og uden NanoCoverprodukter, da deres helt særlige materialesammensætning bidrager magisk til rengøring-effekten. Men hvad er microfiberklude egentlig? Og hvorfor er de så gode? Få svaret her, når NanoCover guider dig. 

 

Hvad er microfiberklude? 

Microfiberklude er oftest lavet af en materialeblanding, der indeholder 80 procent polyester og 20 procent polyamid. Det giver et stof med ekstra spaltede fibre og ultratynde hår. Det betyder blandt andet, at microfiberkludene kan gemme snavs i de spaltede overflader, så kluden kan opfange ekstra meget snavs. Derfor kan microfiberkludene have en uforlignelig rengøringskraft, som – sammen med NanoCovers andre produkter – kan hjælpe med at holde alle overflader, nærmest, pinligt rene.

 

Microfiberklude

 

Sådan bruger du en microfiberklud

Vi anbefaler, at  du bruger microfiberkludene tørre og til poleringsopgaver. De tørre klude kan du med fordel folde flere gange, så hver side kan fange støv fra forskellige overflader. Prøv for eksempel at køre den over vindueskarmen, bordet og hylden, så du kan se, hvor godt kluden opfanger snavset. 


Hvis du kommer til ekstra fedtede eller yderst snavsede overflader, så kan du med fordel bruge en af NanoCovers rengøringsprodukter sammen med microfiberkluden. Vi anbefaler at du bruger vores klude til efterpolering af vores produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.