Guide: Sådan får du en nem rengøring

For de fleste af os, skal rengøringen gerne være så nem og overskuelig som mulig. Vi gider nemlig ikke den omfattende afrensnings og timelange afkalkning. Er du enig? Så følg NanoCovers tips og tricks til nemmere og hurtigere rengøring her på siden. 

Har du grejet, der sikrer nem rengøring?

Bacoban er et yderst effektivt rengøringsmiddel som efterlader overflader helt rene og skinnende. Vi håber man på sigt vil erstatte normale rengøringsprodukter med vores Bacoban – for ikke nok med at den renser og rengør overflader, så dræber produktet også tilkommende bakterier eller kappebærende virus.

 

Bacoban er et effektivt poleringsmiddel i praktisk sprayflaske med en manuel pumpe. Det har rigtig gode fedtopløsende egenskaber og efterlader ingen striber, der gør rengøring nem. Det er egnet til alle overflader som tåler vand; for eksempel glas, spejle, køleskabsdøre, vinduer, indvendig rengøring af bilen stålvaske, håndtag bordplader og meget mere.

Produktet fjerner fedtfingre og snavs – efterlader en virkning, som dræber tilkommende bakterier og kappebærende virus i op til 10 dage.

Spray det på overfladen og tør efter med en klud lad overfladen tørre i 5 min. Så er overfladen rengjort og dræber tilkommende bakterier eller kappebærende virus.

Bacoban er et universal rengøringsmiddel, som med sin virkningsfulde og aktive formel sikrer en nem rengøring med skinnende rene overflader. Bacoban går i dybden og fjerner snavs og fedt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.