Fliseimprægnering – test holdbarheden

Vil du være sikker på, at din fliseimprægnering holder? Så kan du følge NanoCovers guide til fliseimprægnering på sugende overflader. Ved at bruge kvalitetsprodukter og gøre det selv, kan du nemlig få mere for pengene. Brug NanoCovers gulvforsegling, og følg instrukserne – så får du en holdbar imprægnering, som er yderst nem at gå til. Læs mere her. 

 

Nanoimprægnering, der holder

NanoCovers gulvforsegling og fliseimprægnering er et alkoholbaseret produkt, som er udgjort af nanopartikler. Her har vi brugt den nyeste nanoteknologi til at lave et imprægneringsprodukt, der skaber en beskyttende hinde på enten fliser, træ eller beton. Det gør, at hverken vand, olie, fedt eller andet snavs kan trænge ned i den, ellers, sugende overflade.

 

fliser

 

Og når vi siger, at gulvforseglingen er beskyttende, så mener vi det. De små nanopartikler er nemlig yderst gode til at lægge sig tæt sammen og beskytte mod et væld af påvirkninger. Blandt andet vil NanoCovers Gulvforsegling (sugende) kunne modstå oliespild fra bilen, rødvin fra vennerne og fedt fra maden. Den glatte hinde får nemlig diverse væsker til at prelle af, og efter en våd klud kan overfladen se splinterny ud igen. Det er nemt og samtidig en del billigere, da NanoCover Gulvforseglingen (sugende) kan holde i op til to år. 

 

Fliseimprægnering: Gør det selv

Vil du selv begive dig ud i at imprægnere dine udendørsfliser, carporten eller terrassegulvet? Så er det ikke noget problem med NanoCovers gulvforsegling og fliseimprægnering. Og for at gøre det selv, skal du blot bruge en god microfiberklud

 

Sådan gør du:

  • Imprægner den sugende overflade med NanoCovers gulvforsegling
  • Poler gulvforseglingen godt ind i overfladen med en microfiberklud
  • Lad imprægneringen hærde i den anviste tid
  • Tør overfladen af med en fugtig klud, eller fej den, når snavs sætter sig

 

Fliseimprægnering – test hele huset

Har du brug for imprægnering til andet og mere end blot dine sugende udendørsfliser og betonoverflader? Så kan du finde et væld af løsninger hos NanoCover. Vi har blandt andet bad- og flisesæt, der beskytter brusekabinen mod kalk og snavs. Du kan også finde imprægnering til tekstil og læder og give dine yndlingsmøbler, -tæpper, -sko og meget andre en solid beskyttelse. Med NanoCover kan du opnå en nemmere rengøring af hele hjemmet, uden at det tager mere af din tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.