Guide: Sådan fjerner du genstridig kalk

Tykke, genstridige kalkaflejringer på badeværelsesfliserne, køkkenets armaturer og på diverse glasdøre. Irriterer det også dig bare at læse om det? Så tag et kig på NanoCovers guide til den mest effektive fjernelse af kalk. Ved at bruge vores forskellige nanoprodukter kan du nemlig let fjerne genstridig kalk fra både fliser, marmor og glasdøre. 

 

Vådservietter: Nemmere bliver det ikke at fjerne kalk

Selvom kalk er et irriterende element i de fleste hjem, så behøver det faktisk ikke fylde en stor del af rengøringen – så længe du bare benytter en effektiv form. Og det gør du med NanoCover. Ved eksempelvis at bruge vores SmartClean vådservietter kan du komme af med både genstridigt kalk og andre irriterende urenheder som fedt og snavs. 

NanoCover SmartClean vådservietter indeholder både plejende mineraler, aloe vera og højeffektiv nanoteknologi. Det gør vådservietterne til en nem løsning, når snavs eller kalk skal fjernes fra både toilet, håndvask, brusekabine, fliser og klinker. Du kan også bruge vådservietter til andre steder hjemmet eller på bilens indvendige overflader. Du skal blot huske at tørre den rengjorte overflade af med en tør klud efterfølgende.

 

fjern-kalk-koekken

 

Fjern genstridigt kalk fra fliser, glasdøre og marmoroverflader

Ved at anvende NanoCovers bad- og flisesæt kan du også give en holdbar imprægnering, som kan beskytte mod irriterende kalkaflejringer. Her får du nemlig et produkt, der kan imprægnere:

  • Sanitetsporcelæn
  • Glaserede fliser
  • Blankpoleret granit
  • Marmor
  • Matte fliser
  • Indvendige ruder 
  • Glas

Produktet er et alkoholbaseret nanoprodukt, der kan beskytte de ovenstående overflader mod vand- og olieholdige væsker, så du på længere sigt også slipper for genstridig kalk. Den nanoteknologiske formel sørger nemlig for, at små partikler lægger sig som en hinde over eksempelvis glasdøren til bruseren, så alverdens snavs efterfølgende preller af. Og hvis du bruger en god microfiberklud, så gør det det endnu lettere at fjerne genstridigt kalk fra glasdøren og fugerne i brusenichen.

 

fjern-kalk-haandvask

 

Hvordan fjerner man kalk?

Ved at bruge en af de ovenstående produkter, har du et godt udgangspunkt for at fjerne kalk fra diverse overflader som fliser, marmor, brusekabiner, armaturer, glas og lignende. Det eneste, du skal bruge, er blot dit NanoCover-produkt og en god microfiberklud. Og så er det selvfølgelig vigtigt at læse vejledningen grundigt. På den måde får du det mest grundige og effektive resultat. 

Vores NanoCover Magic Cleaner er også gode til at rengøre overfladen inden en behandling. Alternativ kan du også anvende et andet kalkfjerner-produktet, inden du beskytter med NanoCover.

Når du bruger et af NanoCovers rengøringsprodukter til hjemmet, så er det oftest essentielt, at du indledningsvis rengør din overflade med universalrengøringen. På den måde kommer der ikke til at gemme sig snavs og kalk under imprægneringen. Efter den grundige rengøring sprayer du den anviste påføringsmængde på en microfiberklud, og polerer det ind i den ønskede overflade. Så skal du blot vente på, at imprægnering hærder. Nemmere bliver det ikke at holde fliser, glasdøre, klinker, brusekabiner og meget andet pletfrit. Med NanoCovers produkter kan du herefter fjerne genstridig kalk, almindeligt snavs og irriterende sæberester i op til et år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.