Guide: Fjern effektivt kalk fra brusekabinen

Synet af de hvide plamager på fliserne og de rødlige fuger nær bruseren kan være en pine for mange. Det er nemlig lig med en intensiv rengøring af brusekabinen, som nemt kan strække sig over mange timer. Men med NanoCovers bad- og flisesæt slipper du for den besværlige rengøring, da det alkoholbaserede nanoprodukt gør, at hverken snavs eller kalkrester kan sætte sig fast i brusenichen. Scroll ned, og læs om, hvordan du effektivt fjerner kalk fra brusekabinen med NanoCover.

 

Ingen kalk i brusekabinen med NanoCover

NanoCovers bad- og flisesæt er baseret på nanopartikler, der lægger sig som en usynlig hinde på overfladerne i din brusekabine. Det gør blandt andet, at vand- og olieholdige væsker preller nemt af. På den måde kan du uden besvær vaske kalkrester, mug og andet snavs af din brusekabine. Uanset om du har sanitetsporcelæn, glaserede fliser, blankpoleret granit, marmor, matte fliser, ruder eller glas på dit badeværelse, kan du bruge NanoCover til effektivt at rengøre fuger og fjerne kalk fra din brusekabine.

fjern-kalk-brusekabine

 

Sådan fjerner du kalk fra brusekabinen

  1. Rengør din overfladen med NanoCovers ’Universal klargøring’.
  2. Find en god microfiberklud
  3. Spray 15-25 milliliter af NanoCovers bad- og flisesæt per kvadratmeter på overfladen. Husk er fordele væsken jævn
  4. Poler din brusekabine eller overfladen på badeværelset med microfiberkluden
  5. Lad produktet hærde i den anviste tid
  6.  

Ingen kalk på badeværelse i op til et år

Efter du har brugt både NanoCovers universalrengøring samt bad- og flisesæt ud fra anvisningerne, vil du opleve et renere badeværelse. Og har kalken siddet længe på overfladen? Så anbefaler vi en rensning med kalkfjerner. Når først din brusekabine, -niche eller en helt tredje overflade på badeværelse er ren og behandlet med nanoproduktet, er der nemlig intet, der kan sætte sig fast. På den måde undgår du nemmere kalkpletter, mug og snavs i hverdagen. Og hvis de kommer? Så kan de blot blive skyldt af med rent vand. Det gør rengøring af badeværelset til en leg – og endda en vedvarende leg, da beskyttelsen kan holde i op til seks eller tolv måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.