Guide: Giv nanobehandling af dit træbord

Med NanoCovers træ- og stenforseglning kan du give dit træbord, dit terrassegulv eller dine trævægge en åndbar behandling. NanoCovers behandling til træ er baseret på den nyeste nanoteknologi, der forhindrer misfarvning og beskytter dit træ mod vand, smuds og andet snavs. Med NanoCovers behandling af træborde bliver både hverdagen og rengøringen nemmere. Læs mere om det her, og bliv klogere på, hvordan du giver dit træ den bedste nanobehandling.

 

Hvad er nanobehandling?

NanoCovers træ- og stenforsegling giver dig en behandling med små nanopartikler, der lægger sig som en usynlig hinde over dit træmøbel. Her behøver du ikke bekymre dig om mug, for beskyttelsen er åndbar, så dit træ bliver ved med at holde sig flot og friskt. Nanopartiklerne er nemlig små dråber, der giver luft til overfladen og sørger for at væske og snavs ikke suger sig ind i træet.

traebord-behandling

 

Med NanoCovers træ- og stenforsegling forbliver dit træ tørt, mens mos og alger ikke kan sidde fast. Og kommer der en smule snavs på? Kan du blot skylle møblet, terrassen eller væggen ren med vand. Nemmere bliver det ikke.

 

Få den bedste behandling af dit træbord og -terrasse

  • Følg altid vejledningen på produktet
  • Brug NanoCovers træ- og stenforsegling på alt fra træterrasser og træhavemøbler til fliser, beton og ubehandlet marmor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.