Guide: Behandling af laminatbordplade

Alle ved, at laminat er yderst praktisk, når det kommer til bordplader. Materialet behøver nemlig ingen særlig vedligeholdelse og samtidig er laminat modstandsdygtigt overfor mange påvirkninger i hverdagen. Og med en behandling af NanoCovers kunststof forsegling-sæt bliver din laminatbordplade endnu mere praktisk. Bliv guidet til den rigtige behandling af din laminatbordplade her på siden, og oplev forskellen med NanoCover.

Prøv en holdbar behandling

NanoCovers produkter til behandling af laminatbordplader er alkoholbaseredet og produceret til at kunne forsegle og imprægnere ubehandlede kunststofoverflader – som blandt andet laminat. Ved at bruge produktet korrekt kan du således gøre din laminatbordplade vand-, smuds- og olie afvisende, hvilket automatisk holder overfladen mere ren i dagligdagen og gør den nemmere at gå til, når du en gang imellem skal rengøre den.

 

laminatbordplade

 

Behandling af laminatbordplade – Trin for trin

  1. Rengør din laminatoverflade med NanoCovers ’Universal klargøring’.
  2. Find en god microfiberklud.
  3. Spray 10 til 25 milliliter af NanoCovers ’Kunststof forsegling’ per kvadratmeter på overfladen. Husk er fordele væsken jævn over bordpladen. 
  4. Poler nanomaterialet godt ind i laminatbordpladen med microfiberkluden.
  5. Lad nanomaterialet hærde i den anviste tid.

Når du har behandlet din laminatbordplade med NanoCovers kunststofforsegling, vil du kunne opnå en god beskyttelse mod vand, smuds og olie i helt op til et år. Det gør både hverdagen og rengøringen nemmere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.