Behandling af læder

Har du et flot lædermøbel, som du er ekstra følsom omkring? Det kan være, at hårene rejser sig, idet ungerne nærmer sig med saftevand i hånden, hunden kommer løbende med beskidte poter eller gæsterne laver lidt for stor gestik med de fyldte vinglas. Uanset hvad, så kan du slippe for frygten med NanoCovers produkter til behandling af læder. Læs om produktets indhold, behandlingsproceduren og meget mere her på siden.

 

Få en god behandling af din lædersofa og læderjakke

NanoCovers mange produkter udspringer fra et simpelt princip, der centrerer sig om nanopartikler. Her lægger de små partikler sig som en samlet og robust hinde, hvorefter de fungerer som en beskyttelse mod eksempelvis snavs, bakterier eller andet. NanoCover har valgt at bruge nanopartikler i alle produkter, da nanomaterialet er godt til at skærme alverdens overflader – det kan være sofaen, muren, airconditionen og meget andet – mod hverdagens mange påvirkninger.

 

Når du således køber NanoCovers imprægnering og behandling af læder, så køber du en solid og vedvarende beskyttelse til både tekstil, læder, ruskind og microfiber. Her går de små nanopartikler nemlig ind og lægger sig over dit lædermøbel som en beskyttende hinde, så det kan modstå saft, snavs, vin, mad og meget andet i op til et helt år.

 

Behandling af læder – Sådan gør du

Har du et favorit lædermøbel eller en yndlings læderjakke, som du gerne vil beskytte? Så kan du med fordel bruge NanoCovers nano-spray til imprægnering. Du skal blot bruge en god microfiberklud, så du kan få poleret nanopartiklerne flot ind i læderet. 


Start med at spraye NanoCovers nano-spray på overfladen. Derefter skal du polere nanomaterialet ind i læderet med en microfiberklud. Når du har poleret din læderoverflade, vil læderet fremstå en smule mørkere i overfladen end tidligere. Det eneste, du bare skal sørge for, er, at der ikke samler sig store pletter af imprægneringsproduktet – for så kan resultatet blive uens. Derfor skal du fordele nanosprayens indhold jævnt ud på din læderoverflade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.