Guide: Rengøring af bil indvendig – gør det selv

Selvom du kører bilen til bilvask og får poleret ydersiden, renset bilmåtter og måske endda støvsuget sæderne, så kan bilen ofte stadig mangle en sidste, pletfri hånd. Læs derfor med her, og find ud af, hvor nemt rengøring af bilen indvendigt kan gøres – når du gør forarbejdet selv.

Har bilen brug for bedre rengøring?

Ruder er fedtede, overflader er støvede og sæder er fyldte med små krummer. De fleste biler er aldrig en helt ren fornøjelse, hvis du konsekvent udsætter – eller måske aldrig får foretaget – en grundig, indvendig rengøring af dem. Men det behøver ikke være så krævende, som du bygger det op til at være i dit hoved: Du skal blot have det rigtige grej, og så kan rengøringen af bilen indvendig gå som en leg.

Rengøring af bil indvendig

 

Indvendig rengøring: Start rigtigt ud

Ved blot at starte rigtig ud, kan rengøring af bilen indvendigt overstås både hurtigt og nemt. Her giver vi dig to gode råd, som gør den indvendige rengøringen langt nemmere på sigt.

  1. Start med imprægnering. Ved at rengøre bilens overflader grundigt med en Universal Rengøring og anvende en god imprægnering på bilens overflader, så skidt og snavs efterfølgende preller af, kan du gøre din bil mere ren generelt. Med NanoCover kan du blandt andet beskytte bilsæderne, bilens aircondition – og du skal blot tørre overfladen af i ny og næ for at holde rengøringen ved lige.
  2. Vi anbefaler vores produkt Bacoban desinfektion til indersiden af bilen. Produktet får bilens paneler til skinne og fremstår helt nyt.
  3. Husk microfiberkluden. Ved at bruge en microfiberklud til både imprægnering og efterfølgende aftørring af bilens overflader, kan du få en langt mere ren bil indvendig. Microfiberkludens specielle struktur kan nemlig gemme både krummer og støv i dens spaltede overflader, så kluden kan opfange ekstra meget snavs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.