Rengøring af drivhus

Et rent drivhus med klare vinduer og rene hjørner er ikke kun en fryd for dit øjet men også for dine gamle og nye planter i drivhuset. Læs derfor med her, og få NanoCovers gode råd til, hvordan du nemt kan gå i gang med en effektiv rengøring af dit drivhus, som vil holde i lang tid. 

 

Sådan starter du rengøringen af dit drivhus

Rengøring af drivhuset kræver ikke meget andet end tid – og det rigtige grej, selvfølgelig. Så find en stille, overskyet dag i foråret, træk i det varme tøj, og tag en god børste under armen. Du skal starte med at vaske drivhuset ned med rent vand, hvorefter du med fordel  kan bruge brun sæbe og en god børste til at polere glas og kroge. Og når du er færdig indvendigt, kan du også rengøre den udvendige del af drivhuset.

For at dit arbejde ikke hurtigt bliver spildt kan du efterfølgende anvende midler, der kan få rengøringen til at holde længere. Her anbefaler vi NanoCovers Selvrensende Glas til at holde drivhus rent. På den måde kan du holde drivhusets ruder rene uden at skade hverken planter eller frø. 

 

Rengøring af drivhus

 

Få større udbytte ved rengøring af drivhuset

Både dig selv og dine planter har godt af, at du engang imellem svinger en god børste og bruger sæbe i drivhuset. Når ruderne i drivhuset er rene og klare kan solens stråler nemlig bedre trænge igennem og nemmere nå ind til planter, tomater og agurker. Samtidig sørger det gode lys og de rengjorte overflader for, at overvintrede svampe, lus og insekter bliver mindsket betydeligt, så dine grøntsager og blomster kan vokse i fred. Tilslut gør en god rengøring af drivhuset også op med algevæksten og dens muligheden for at etablere sig, da den ikke kan finde særlig meget næring i de flotte, rene overflader i drivhuset. Når drivhuset er rent, skal man behandle med NanoCover Selvrensende Glas som sørger for at drivhuset kontant holder en ren glasflade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.