Guide: Rengøring af lejlighed ved fraflytning

Skal du fraflytte din lejlighed, så venter der en stor rengøring forude. Eller gør der? For ved at passe på lejligheden og behandle den godt over tid, kan du tage meget af rengøringen i opløbet. Læs NanoCovers guide til rengøring ved fraflytning, og bliv klogere på, hvordan lejemålet nemmest kan fremstå pletfrit, så du får depositum tilbage.

 

Gør klar til rengøring ved fraflytning

Rengøring af lejligheden er en stor omgang, og derfor er det vigtigt at gå i gang i god tid, inden fraflytningen for alvor starter. Her er det godt at begynde med enten badeværelse eller køkken, da områder som brusekabine og badekar samt ovn og vandhaner kan være besværlige at få rengjort ordentligt.

Ved at bruge en god universalrengøring på rummenes mange flader kan du komme langt i kampen mod snavset. Og ved både ovn og vandhaner kan genstridigt skidt og kalk nemmere rengøres, hvis du lader dem være smurt ind i midlet natten over.

Rengøring af lejlighed ved fraflytning

Er du i god tid, og skal rengøringen holde helt til fraflytning af lejemålet? Så kan du også bruge forskellige imprægneringer til de mange overflader. Så kan du nemlig nøjes med bare at tørre både fliser, glas og kunststofoverflader af ved fraflytning.

 

Tip 1: Få erfaring med rengøring

Ved at gøre rent ofte kan du både holde snavset i din lejlighed nede, og samtidig få erfaring med hvad der virker. Den mest grundige og pletfrie rengøring får du derfor ved at holde rent – i stedet for at gøre rent. Samtidig kan du også se den daglige vedligeholdelse og ugentlige rengøring som en prøve til, når du engang skal starte med flytterengøring. Så har du nemlig helt styr på, hvordan snavset skal fjernes.

 

Tip 2: Få rengjort lejligheden til en lav pris

Det bedste argument for selv at stå for rengøring af lejlighed ved fraflytning er, at det er meget billigere end at booke et rengøringsfirma. Og når du skal flytte i dit nye hjem, er der mange andre ting, som du kan bruge pengene på. Start derfor i god tid, og tag rengøringen i opløbet. Du kan eksempelvis bruge NanoCovers Magic Cleaners til at fjerne småting som tusch, maling, olie og mug på hjemmets flader, mens du kan bruge imprægneringsprodukter til at rengøre snavs og vedligeholde de større områder i lejemålet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.