Guide: Rengøring af laminat overflader

Uanset om du har en laminatbordplade eller -gulv, så har du en overflade, der både er modstandsdygtighed og let at vedligeholde. Det er to store fordele i hverdagen. Men det er vigtigt, at du ved, hvordan du rengør og vedligeholder henholdsvis bordplader og gulve af laminat. Læs derfor NanoCovers guide til vedligeholdelse og rengøring af laminat-overflader.

 

Trænger din laminatbordplade eller -gulv til rengøring?

Hvis du ikke dagligt tørrer din laminatbordplade eller -gulv af, så trænger overfladen til en grundig omgang med diverse rengøringsmidler. Det er nemlig essentielt for vedligeholdelsen af dine laminat overflader, at du dagligt tørrer dem af efter brug med en klud.

Rengøring af laminat overflader

For at holde snavs og pletter nede på både laminatbordplader og -gulve skal du kun bruge en opvredet klud med lunkent vand samt en tør klud til at tørre efter med. Det er da nemt. 

 

Opnå den bedste rengøring af laminat-bordplade

For at opnå den bedste rengøring af dine laminatbordplader, skal du  – som vi har skrevet ovenfor – aftørre overfladerne dagligt. Det kræver ikke meget, og det gør samtidig din rengøring meget mere overskuelig på sigt.

Hvis du skal mere grundigt i gang med at rengøre bordpladen for pletter og snavs, så skal du rense bordpladen med et universal rengøringsmiddel eller sulfo og tørre efter med en ren klud. Efterfølgende kan du imprægnere overfladen med NanoCovers kunststof-forseglingssæt. Så kan du holde bordpladen vand-, smuds- og olieafvisende i op til et år.

 

Opnå den bedste rengøring af laminat-gulv

Det er altid en god ide at feje og støvsuge dit laminatgulv jævnligt. På den måde kan du nemmere fjerne løst snavs og undgå, at det sætter sig fast på overfladen. Skal du give dit laminatgulv en ekstra god rengøring og behandling, så er det frem med en klud eller moppe samt god universal rengøring. Det kan fungere lige så godt som laminatrens. 

Efter du har fjernet snavs fra gulvet med klud, moppe og rengøringsmiddel, så kan du med fordel bruge NanoCover Kunststof forsegling 250 ml dækker ca 20 m2 . På den måde kan du give gulvet den bedste rens og gøre det afvisende overfor smuds, skidt og vand – helt uden at bruge laminatrens, klorin, acetone og slibende skurepulver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.