Guide: Rengøring af håndvask på badeværelse

Rengøring af badeværelset, eller nærmere bestemt rengøring af håndvasken på badeværelset, handler om at vedligeholde. Læs derfor NanoCover trin-for-trin-guide til, hvordan du vedligeholder din håndvask på dit toilet eller dit badeværelse.

 

Rengøring af badeværelset: Hvad har du brug for?

Dit badeværelse kan være fyldt med flere forskellige materialer som eksempelvis porcelæn, stål eller mere blandede kompositmaterialer. Det mest almindelige materiale er dog porcelæn, og det er heldigvis hverken svært at vedligeholde eller rengøre.

Rengøring af håndvask på badeværelse

For at holde vasken på dit toilet flot, blank og fri for snavs skal du bare have koldt vand og varmt vand i hanen samt universalrengøring i skabet. Det giver den bedste rengøring. Skal du have gang i en større rengøring, hvor du fjerner kalkaflejring, fedt og mere genstridigt skidt, så bør du efterfølgende imprægnere vasken – og andre overflade på dit badeværelse – med NanoCovers bad- og fliseimprægnering. Det gør, at du kan slippe for skrub, skyl og mere skarp rengøring af håndvasken i op til et år.

 

Tilbehør til rengøring af håndvask på badeværelse

Når du skal i gang med at rengøre håndvasken på dit badeværelse, så skal du sørge for at have de essentielle ting i hjemmet. Udover universalrengøring og NanoCovers bad-imprægnering, så er det også vigtigt med en god klud – eventuelt af microfiber – samt handsker, børste og viskestykke. 

Med de tre simple ting kan du både vedligeholde, rengøre og gøre din vask klar til imprægnering, så du ikke behøver bekymre dig om at holde badeværelsets porcelæn rent og skinnende i dagligdagen. Derudover kan du også bruge både børste og mikrofiberklud til rengøring af toilet, rengøring af fugerne mellem fliserne og rengøring af badekarret samt mange andre ting på badeværelset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.