Guide: Rengøring af vægge

Er dine vægge blevet beskidte, og trænger de derfor til en ordentlig rengøring? Så kan du med fordel læse med her, hvor du kan blive klogere på, hvorfor det er vigtigt at rengøre dine vægge, og selvfølgelig hvordan du gør det.

 

Derfor er rengøring af vægge vigtig

Når du rengør dine vægge, får de en længere holdbarhed og levetid. Rengøring af vægge giver nemlig en bedre beskyttelse mod slitage, hvilket også betyder, at malingen på overfladen vil holde sin naturlige farve i længere tid. Derudover forhindrer rengøring af vægge, at der bliver dannet mug eller skimmel, så du har de bedste forudsætninger for et godt indeklima.

rengøring af væggen

Brug rent vand til optimal rengøring

Når du skal rengøre dine vægge, er det vigtigt, at du bruger en klud fremfor en skuresvamp, da svampen kan have en slibende effekt. For at lave den mest optimale rengøring af dine vægge, skal du bruge rent vand med et universalrengøringsmiddel i. Det gør det nemlig lettere for dig, at fjerne snavs. 

Du kan med fordel benytte to spande, når du rengør dine vægge: Èn spand med rengøringsmidlet og én spand med rent vand. På den måde kan du skylle kluden i rent vand, og spanden med rengøringsmidlet vil ikke blive beskidt. Det skaber en optimal rengøring af dine vægge.

 

Rengøring af vægge med en microfiberklud

Du kan med fordel benytte en NanoCover microfiberklud, når du skal rengøre dine vægge. De er nemlig specielt udviklet til at blive brugt til rengøring af blandt andet vægge men også mange andre overflader. Du kan derfor bruge en microfiberklud til mange dele af de huslige pligter i forbindelse med rengøring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.