Guide: Rengøring af træterrasse

Guide: Rengøring af træterrasse

Trænger din træterrasse til at blive rengjort? Så kan du her på siden finde gode tips og tricks til at fjerne blandt andet alger og mos. En ren terrasse skaber nemlig de helt optimale rammer for blandt andet en hyggelig sommeraften i godt selskab. Så læs med her, og bliv klogere på, hvordan du bedst kan rengøre din træterrasse.

 

Er der alger og mos på din træterrasse?

En snavset træterrasse er bare ikke lige så hyggelig som en ren. Og du kan typisk se på din træterrasse, når den trænger til en rengøring. Der kan blandt andet hurtigt forekomme alger og mos. Men bare rolig: Du kan nemt fjerne snavset med hjælp fra NanoCovers rengøringsmidler og lidt knofedt.

Træterrasse

Rengøring til netop din terrasse

Du kan benytte forskellige rengøringsmidler til rengøring af din træterrasse, men sommetider kan du faktisk nøjes med varmt vand. Hvis det varme vand ikke helt er nok, så skal du benytte dig af rengøringsmidler, såsom terrassevask, algedræber, brun sæbe eller lignende. 

 

Uanset om du kan nøjes med at bruge varmt vand, eller du skal benytte dig af rengøringsmidler, er det vigtigt, at du bruger rigeligt med vand. Vandet er nemlig med til at løsne skidt, alger og mos, så du lettere kan skrubbe det væk. Læs mere om, hvordan du bedst rengør din træterrasse herunder.

 

Rengøring af træterrasse trin for trin

Det behøver ikke at være en uoverskuelig opgave at lave en god rengøring af din træterrasse. Herunder kan du se 4 lette trin til at rengøre terrassen, så den kan blive sommerklar:

 

  1. Start med at gøre terrassen godt våd, så løst skidt og snavs lettere fjernes. Skrub terrassen med en grov børste, og skyl efter med vand.
  2. Hvis terrassen stadig er beskidt, kan du påføre et egnet rengøringsmiddel efter produktets anvisninger. Du kan med fordel påføre det med en børste eller lavtrykssprøjte, hvis du ejer sådan en. 
  3. Når rengøringsmidlet har sat sig, kan du let skrubbe træterrassen med en børste for at fjerne skidt, alger og mos. Skyl efter med vand.
  4. Når terrassen er rengjort, kan du med fordel imprægnere træet for at holde det rent i længere tid. Se de gode produkter til imprægnering af træ fra NanoCover her.

 

Hvis terrassen ikke bliver helt ren efter én omgang, kan du forsøge dig med trin 2 og 3 igen, før du imprægnerer terrassen. Undgå derudover at påføre rengøringsmidler på solvarme overflader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.