Om NanoCover

NanoCover er en del af Nanobiz ApS, som beskæftiger sig med distribution, salg og udvikling af NanoCover, til overfladebehandling. NanoCover er udviklet og produceret ved hjælp af de nyeste og mest avancerede nanoteknologier.

Hos NanoCover finder du Danmarks suverænt største udvalg af nanoprodukter. Vores produkter gør den daglige rengøring MEGET lettere. Så let, at du ikke får behov for at bruge rengøringsmidler og på den måde skåner miljøet. NanoCover lægger sig nemlig som et usynligt skjold, så de beskyttede overflader bliver meget nemme at rengøre. Med det store udvalg har vi produkter til at beskytte næsten alle overflader, så vi kan dække alle vores kunders behov.

NanoCover fungerer som webshop og sælges kun på vores egen hjemmeside.

Det er vores mål at gøre nanoteknologien kendt i hverdagen, så flere kan få glæde af dens mange fordele.

Nano kommer fra det græske ord “nanos”, der betyder dværg, og nano har derfor betydning af noget meget småt. En nanometer (nm) er 10-9 meter, eller en milliontedel af en millimeter, svarende til en tykkelse der er 100.000 gange mindre end tykkelsen af et hår. Grundlæggende for vores produkter er, at NanoCover beskytter et givent objekt.

Det kunne f.eks. være dine alufælge, din forrude, din båd, din sofa eller din husmur. NanoCover sikrer dine ting, ikke bare mod skidt og smuds, men fungerer også til lettere og hurtigere rengøring.

Når NanoCover bruges, lægges der en forsegling over det, man gerne vil have beskyttet. Produktet lægger en usynlig hinde, som gør, at overfladen bliver utrolig let at vaske og tørre af.

Forbilledet til NanoCovers produkter er naturen. Lotusblomstens blade har en overflade, som hverken tager imod vand eller snavs. Gennem elektronmikroskop kan man se, at overfladen ikke er glat, men består af en uendelig mængde små spidser, som er arrangeret meget omhyggeligt og ensartet. Størrelsen på disse spidser er så mikroskopisk, at en vanddråbe ikke kan flyde ud. I stedet betyder overfladespændingen i vandet, at det danner en perle som let triller af – et fænomen der betegnes som lotuseffekten.