Miljø og sundhed

Hos NanoCover har vi stort fokus på vores produkters påvirkning på mennesker og miljø.

Vi har solgt nanoprodukter i over 13 år med sundhed, sikkerhed, effektivitet og miljø i højsædet – derfor finder vi det meget vigtigt at have en stærk miljøprofil, således at vi bl.a. ved valg af råvarer kan sikre vores kunder et sikkert produkt.

Med NanoCover på overfladen er rengøringsmidler overflødige og derved skånes miljøet yderligere.

Miljøstyrelsen har siden 2012 haft stor fokus på nanomaterialer, og nu kan man gennem lange testforløb konkludere, at miljøet og mennesker ikke er udsat for fare.

De fem nyeste rapporter tager udgangspunkt i worst-case scenarier, dvs. at både udsættelse og effekter af nanomaterialerne i beregningerne er antaget at være usædvanligt høje.

Man testede blandt andet om nanopartiklerne kunne trænge igennem huden. Resultaterne fra disse forsøg understøtter, at nanopartiklerne ikke kan trænge igennem huden.

Andre forsøg beskæftiger sig med nanopartiklers effekt på miljøet i Danmark. Rapporterne konkluderer, at den nuværende brug af nanopartikler ikke udgør en miljømæssig risiko.

Du kan læse hele artiklen på Miljøstyrelsens hjemmeside: mst.dk

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du datablad tilsendt – så er du mere end velkommen til at henvende dig til info@nanocover.dk