FRI FRAGT I DENNE UGE!

Desinfektion

Bacoban Desinfektion

kr. 99,00

Forrude behandling

Nanobehandling af forrude

kr. 199,00
kr. 749,00
kr. 87,50

Har I brug for erhvervsrengøring?

NanoCover Murværk

kr. 244,00

Har I brug for erhvervsrengøring?

Imprægnering Tekstil + Læder

kr. 145,00
kr. 199,00
kr. 239,00

Vi leverer blandt andet til følgende kunder

Nanocover

Hos NanoCover finder du Danmarks suverænt største udvalg af nanoprodukter. Vores produkter gør den daglige rengøring MEGET lettere. Så let, at du ikke får behov for at bruge rengøringsmidler og på den måde skåner miljøet. NanoCover lægger sig nemlig som et usynligt skjold, så de beskyttede overflader bliver meget nemme at rengøre. Med det store udvalg har vi produkter til at beskytte næsten alle overflader, så vi kan dække alle vores kunders behov.

Læs mere

NanoCover – den perfekte løsning for dig og rengøringen

Vil du beskytte dine overflader i boligen, bilen på båden eller andre steder? NanoCover er den helt rigtige løsning, der beskytter dine overflader og gør dem nemmere at gøre rent. 

Den smarte nano-tech gør, at du kan spare rengøringsmidlerne væk. Det er godt for din pengepung og godt for selve rengøringsresultatet. Derudover bliver rengøringen overstået hurtigt og nemt. Gør livet lettere med NanoCover.

 

Beskyt alverdens overflader med nano-imprægnering

Når du vælger at benytte NanoCover, kan du bruge det til alverdens formål. Nano-imprægneringen går ind og beskytter overfladen, hvor det sprøjtes på. Det betyder, at der bliver sprøjtet en usynlig hinde på overfladen. Denne hinde sørger for, at overfladen er lettere at vaske og tørre af.

Du kan se det som en form for forsegling, der går ind og beskytter overfladen. Det vil sige, at skidt og snavs nemmere vil prelle af i stedet for at sætte sig fast i overfladen. Rengøringen bliver derfor til en leg, når du benytter NanoCover.

Vores nano-imprægnering kan bruges til alverdens overflader. Det kan for eksempel være til møbler og andre overflader i boligen. Vi har samlet et stort udvalg af NanoCover produkter, der kan bruges til alverdens materialer i boligen. Det er alt fra træ, tekstil, krom, murværk og fliser. Der er derfor nano-imprægnering til alle overflader i boligen.

Boligen er dog ikke det eneste sted, du kan beskytte overfladerne med højteknologisk nano-imprægnering. Hos NanoCover byder vi også på produkter, der er specielt egnet til bilen og båden.

Med NanoCover til din bil og båd, kan du give en nano-imprægnering, der er med til at vedligeholde og beskytte overfladerne i din bil og på din båd. Derudover slipper du for genstridigt skidt og snavs. Rengøringen bliver nu nem at få overstået, og din bil og båd vil stå skinnende flot.

 

Slip for de mange rengøringsmidler

Fordelen ved nano-tech er, at du skaber en hinde på diverse overflader. Denne hinde sørger for, at det er meget lettere at gøre rent. Du kan nemlig hurtigt vaske eller tørre en overflade af, mens både støv og snavs nemmere preller af. Derfor gør NanoCover, at der ikke er lige så stor brug for andre rengøringsmidler længere.

Ved at benytte nano-imprægnering kan du derfor gøre en stor forskel for din pengepung og det overfyldte rengøringsskab. Derudover kan du slippe du for genstridig snavs, og gentagen rengøring. Bedre bliver det næsten ikke.

 

Nano-tech baseret på lotuseffekten

Nu undrer du dig måske over, hvordan denne nano-tech i nano-imprægneringerne virker. Nano-tech er baseret på noget, der kaldes lotuseffekt. Det vil sige, at nano-tech tager udgangspunkt i de forunderlige egenskaber, en lotusblomst har.

En lotusblomst er kendetegnet ved at have blade, der er modstandsdygtig over for vand og snavs. Du har sikkert set billeder eller videoer af et lotusblad, hvor vandet preller af i dråber. Det er denne effekt, som vores produkter fra NanoCover udspringer af.

Vi har taget udgangspunkt i at skabe nano-imprægneringer, der netop skaber en forsegling, hvor skidt og snavs ikke kan trænge ned igennem.

 

Nano-forhandler, der udvikler egne produkter

Vi er en nano-forhandler, der selv står for udviklingen af vores nano-imprægneringer. Som nano-forhandler står vi både for distribuering, salg og udvikling. På den måde kan vi sikre dig kvalitetsløsninger, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Udviklingen af vores NanoCover produkter er især meget vigtig for os. Vi har et stort fokus på miljøet og på sundhed. Det betyder, at vores produkter hverken er skadelige for mennesker, dyr eller naturen.

Vi fokuserer på at vælge og sammensætte de helt rigtige råvarer, der skaber effektive nano-imprægneringer. Samtidig skal vores produkter også sikre, så de ikke er skadelige for dig, dit hjem og de ting, der skal rengøres. Vi er derfor en nano-forhandler, der tager vores ansvar seriøst.

 

Sammen hjælper vi med rent vand til en hel landsby

Når du vælger at benytte vores NanoCover produkter, er du en del af noget større. Vi vil gerne hjælpe der, hvor der er behov for det. Vi har derfor stablet et projekt på benene, hvor vi hjælper med rent vand til en hel landsby.

Der er tale om et bæredygtigt vandprojekt, som vi foretager i samarbejde med Charity: Water. Vi kalder det Projekt NanoCare.

Når du køber nano-imprægnering hos os, går en del af salget til dette projekt. Det er et stort arbejde at få et sådant vandsystem op at køre. Typisk efter 21 måneder vil det være stablet på benene.

Hos NanoCover er vi yderst taknemmelige for, at du vil være en del af dette projekt. Når et projekt er færdigt, modtager du et billede, der viser resultatet af den donation, dit køb har bidraget med. Du får derfor indblik i, hvad du har hjulpet os med at skabe.

 

Find et stort udvalg af NanoCover produkter her

Vi er stolte af at kunne tilbyde dig flere forskellige NanoCover produkter til alverdens formål. Her på vores hjemmeside kan du se hele vores udvalg af nano-imprægnering til alverdens overflader. Udforsk de mange muligheder med NanoCover her.

Nyhedsbrev

Hos NanoCover.dk finder du et omfattende udvalg af nanoprodukter til effektiv rengøring.