Leverandør til
DET DANSKE FORSVAR

Tlf. til kundeservice  41 62 47 85 

Menu Søg
Søg i hele sitet

-

 • FRAGT 39 KR        
 • GRATIS FRAGT VED KØB OVER 399 KR 
 • DANMARKS STØRSTE UDVALG    
 • BEDSTE PRODUKTER

  Produkter til Bil og Motorcykel

  NanoCover til bilen og motorcykelen. Giv dit køretøj en nanobehandling. Her finder du produkter som beskytter din bil og motorcykel, så den holder sig skinende. Læs om de forskellige produkter, og find ud af, hvordan nanoteknologien kan hjælpe din bil eller motorcykel. NanoCover sikre en langvarig rengøring af bilen og motorcyklen.

  1 til 10 ud af 15

  pr. side
  Side:
  1. 1
  2. 2

  Sorter faldende
  1. NanoCover Bilglas sæt

   Nanobehandling af forrude

   195,00 DKK

   Holder forruden ren og giver større køreglæde.

   NanoCover Bilglas er et produkt med mange fordele. Nanobehandlingen på forruden gør, at regn meget let perler af og dine vinduesviskere kan med nemhed fjerne snavs og insektrester. Med dette produkt får man i regnvejr et væsentligt bedre udsyn. Brugen af viskere bliver overflødig ved kørsel over 70 km/t, da regnen,lægger sig som dråber på forseglingen og flyver af på grund af vindmodstanden. Når du har prøvet det, vil du fremover med stor sandsynlighed ikke køre uden din forrude af fået en nanobehandling.

   Fordele ved en nanobehandling af din forrude:

   Øget sigtbarhed i regn vejr

   Is, sne, snavs og insekter fjernes let med vinduesviskerene

   Minimering af blænding om aftenen

   Konstant ren rude da alt preller af, når du har behandlet din forrude.

   Kort sagt får du bedre, renere og sikre forrude.

   Se video

   Vis detaljer
  2. Bilpakken

   Bilpakken

   699,00 DKK

   Produkter til forrude, fælge og lak. Beskytter bilens ydre

   NanoCovers bilpakke indeholder produkter til forrude, alufælge og lakken. I dette tilbud får du alt, hvad du skal bruge til at beskytte ydersiden af din bil.

   Kort info om de 3 produkters effekt:

   NanoCover Bilglas sæt: Holder forruden helt ren og fri for insekter og snavs. I regn praler vand af, så viskerne bliver unødvendige.

   NanoCover Alufælge sæt: Beskytter dine fælge så alt snavs fjernes nemt, når fælgene rengøres.

   NanoCover Billak Pro forsegling: Produktet sørger for at lakken konstant er ren. Når det regner skyldes snavs og mærker af. Derudover beskytter forseglingen mod vaskeridser, neglerridser, små stenslag og UV-blegning. Hvis du ønsker at passe bedre på din bil, så er det denne bilpakke den rigtige løsning.

   Vis detaljer
  3. NanoCover Alufælge og Bilglas sæt

   NanoCover Alufælge og Bilglas sæt

   299,00 DKK

   Spar 25% på vores produkter til fælge og forrude. 

   Indeholder: Både NanoCover Bilglas sæt og NanoCover Alufælgesæt.

   Når fælgen er behandlet med NanoCover Alufælge kan den før så besværlige rengøring klares med rent vand og en blød børste. Når fælgen tages af for vinteren og en sorte belægning på indersiden kommer frem i lyset er det en stor fornøjelse at klare rengøringen på få minutter med en vandslange og en børste.

    NanoCover Bilglas er et produkt med mange fordele. Dels bevirker det, at regn meget let perler af og gør fjernelsen af snavs og insektrester fra forruden nemmere. Dels opnår man i regnvejr et væsentligt bedre udsyn.

   Vis detaljer
  4. NanoCover Billak Pro Forsegling

   NanoCover Billak Pro Forsegling

   595,00 DKK

   Beskytter bilens lak og holder den ren langvarigt. 

   Forsegler billakken varigt med en nanobehandling, som medfører, at vand- og olieholdige væsker meget let perler af, og fjernelsen af snavs, is og rim lettes. Desuden giver forseglingen en betydelig beskyttelse mod vaskeridser, negleridser, små stenslag og den nedsætter solblegning af lakken. Fantastisk produkt til dig, som går lidt ekstra op i bilens udseende.

   Vis detaljer
  5. Nanoteknologi til bilruder

   Nanoteknologi til bilruder

   99,00 DKK

   Konstant ren forrude. Lidt mildere effekt end vores bilglas sæt.

   Bedre udsyn i regnvejr NanoCover ClearView er et produkt med mange fordele. Dels bevirker det, at regn meget let perler af og gør fjernelsen af snavs og insektrester fra forruden nemmere. Dels opnår man i regnvejr et væsentligt bedre udsyn. Brugen af viskere bliver næsten overflødig ved kørsel over 70 km/t, da regnen, der lægger sig som dråber på forseglingen, flyver af på grund af vindmodstanden. NanoCover ClearView holder i 6 måneder.

    

   Se filmen

   Vis detaljer
  6. NanoCover Alufælge sæt

   NanoCover Alufælge sæt

   225,00 DKK

   Produktet beskytter fælgen, så snavs og bremsestøv ikke kan sætte sig fast. 

   Altid rene fælge. Når fælgen er behandlet med NanoCover Alufælge kan den før så besværlige rengøring klares med rent vand og en blød børste. Når fælgene tages af for vinteren og en sorte belægning på indersiden kommer frem i lyset er det en stor fornøjelse at klare rengøringen på få minutter med en vandslange og en børste.

   Vis detaljer
  7. NanoCover Motorcykel sæt

   NanoCover Motorcykel sæt

   399,00 DKK

   Produkter til at beskytte alle overflader på motorcyklen. 

   NanoCover Motorcykel er en all-in-one løsning, der får din motorcykel til at holde sig skinnende ren i længere tid. Vi har tænkt over alle problemerne og fundet alle løsningerne for dig. Når du har klargjort lakken med NanoCover Universal Klargøring og efterfølgende forseglet den med NanoCover UniCover, holder motorcyklen sig ren og flot meget længere og rengøringen reduceres til et minimum.

   Vis detaljer
  8. NanoCover Antidug til forruden

   NanoCover Antidug til forruden

   141,00 DKK

   Produktet holder den indvendige side af forruden dugfri. 

   NanoCover® Antidug Glas til forruden, afhjælper dug og tilsmudsning af glas overflader som f.eks. indvendige ruder i bilen, hvor dug er et problem.

   Vis detaljer
  9. NanoCover A/C Cleaner

   NanoCover A/C Cleaner

   275,00 DKK

   Renser klimaanlæg og fjerner lugte. 

   NanoCover A/C Cleaner renser og desificerer klimaanlæg. Dårlige lugte samt bakterier, mug og svampe fjernes fra kabinen. På den måde sikrer du optimal funktion af dit klimaanlæg og frisk luft. Produktet er miljøvenligt. NanoCover A/C Cleaner kan desuden anvendes indendørs, med samme gode effekt. Her vil den f.eks. afhjælpe røglugt, stegeos m.v. NanoCover A/C Cleaner fungerer ved molekylært at splitte (og derved ødelægge) lugt cellerne.

                    

    

   Vis detaljer
  10. NanoCover Bilglas

   NanoCover Bilglas

   121,00 DKK

   Som en usynlig vinduesvisker NanoCover Bilglas er et produkt med mange fordele. Dels bevirker det, at regn meget let perler af og gør fjernelsen af snavs og insektrester fra forruden nemmere. Dels opnår man i regnvejr et væsentligt bedre udsyn. Brugen af viskere bliver næsten overflødig ved kørsel over 70 km/t, da regnen, der lægger sig som dråber på forseglingen, flyver af på grund af vindmodstanden. NanoCover Bilglas holder i 6-12 måneder.

   Bemærk: Ved brug af dette produkt skal NanoCover Basis Klargøring anvendes inden forsegling

   Vis detaljer

  1 til 10 ud af 15

  pr. side
  Side:
  1. 1
  2. 2

  Sorter faldende

  Back to top